Over Ons

Mey Personeelsdiensten

MEY Personeelsdiensten is opgericht uit frustratie met de huidige staat van de werving sector. De jonge ondernemer was vastbesloten om van de wervingsindustrie weer een betrouwbare sector te maken waarmee je kunt samenwerken. "Ons primaire doel is om lange en succesvolle samenwerkingen te creëren tussen werkgevers en werknemers".

Succesverhalen

Met deze mentaliteit is MEY Personeelsdiensten opgericht, een arbeidsbemiddelaar dat leeft van de fouten van hun collega's. “Wat ons onder andere onderscheidt, is onze grondige screening van elk bedrijf waar we voor werken en elke kandidaat wiens CV we ontvangen. Wanneer een bedrijf besluit om met ons samen te werken, gaan we naar hun kantoren en observeren we hun manier van werken. Op deze manier weten we precies waar ze naar op zoek zijn. Met het bedrijfsprofiel dat de nieuwe klant hanteert, gaan we op zoek naar de perfecte match. Voordat we zelfs nog maar overwegen om een ​​werknemer ergens te plaatsen, hebben we een goed gesprek met de werknemer om hen te leren kennen en hun passie, ervaring en talent te zien. Daarnaast vragen wij referenties op. Zo komen wij er achter wat de andere ervaringen met de kandidaat zijn geweest. Alleen als we ervan overtuigd zijn dat het bedrijf en de werknemer een goede match kunnen zijn, stellen we ze voor aan de klant. En deze formule werkt.

De overgrote meerderheid van de plaatsingen van MEY Personeelsdiensten worden succesverhalen. “Onlangs kregen we bezoek van een zeeman met 20 jaar ervaring in de binnenvaart die een nieuwe carrière wilde beginnen, zodat hij meer tijd met zijn gezin kon doorbrengen. We vonden een ​​baan voor hem als elektricien. Een vak waar hij een opleiding voor had gevolgd, maar nooit had uitgeoefend. Enthousiast als hij was, gaf hij alles vanaf de eerste dag en kon hij de draad sneller oppakken dan gedacht. Er was immers veel veranderd in de elektrotechniek na 20 jaar. Na slechts twee weken vertelde onze klant hem dat hij hem een ​​vast contract wilde geven. En dat is ons hoofddoel. Om de carrière van onze medewerkers een boost te geven en niet om onszelf te verrijken. ”

Gepassioneerde matchmakers.

Ondanks deze andere aanpak van werven, heeft MEY Personeelsdiensten soms problemen om klanten en werknemers te overtuigen om met hen samen te werken. Sommige uitzendbureau's hebben de naam van de sector aangetast. ''Bedrijven en werknemers vertellen ons vaak dat ze eerder met wervingsbureaus hebben samengewerkt en die ervaring niet graag willen herhalen. Het kost ons tijd om hen te overtuigen dat we anders te werk gaan dan onze concurrenten. Wanneer ze het uiteindelijk een kans willen geven loopt dit meestal uit tot een langdurige samenwerking, wat bewijst dat we inderdaad dingen anders doen en het werkt. ”

Dat is ook merkbaar op de loonstroken van de werknemers en de facturen aan de klanten. Door hun commissies te verlagen, slaagt MEY Personeelsdienten erin een aanzienlijk hoger salaris uit te keren aan hun werknemers. Terwijl de tarieven relatief laag blijven voor haar klanten.

“Dat leek in het begin vrijwel onmogelijk, maar we hebben het uiteindelijk laten werken. Waar de meeste uitzendbureau's hun werknemers het wettelijke minimum betalen, starten wij meestal met een euro of 2 per uur meer. Dit houdt ons personeel gemotiveerd, waardoor we betere kwaliteit kunnen leveren. We willen onze medewerkers ook motiveren door hen een goede werkomgeving en een goede relatie met hun werkgever te bieden. Wat ons onderscheidt, is het persoonlijk contact wat we met ons personeel hebben. Wat betekent dat de belangen van de werknemer voorop staan. ”